Ett snabbt inlägg, kommer här!

Tjenare!

Första dagen på veckan och jag är helt bombarderad med läxor! :S Minst 3 läxor varje dag hela jävla veckan... Förlåt jag ska inte använda svärord, hehe ;D Efter skolan så har jag varit med Fanny. Vi var hungriga så vi gjorde flygande Jakob. Gott, förutom det att jag brännde mig när jag skulle sätta i den i ungnen, så fick stå 30 min i iskallt vatten så det inte skulle bli brännskada... Men så blev det ett fult märke ändå :( Efter det gjorde vi läxor, förvånande va? Eller inte.

När dom jobbiga läxorna var färdiga, unna vi os 2 milkshakar ;)
Det var min dag det! ♥

Ha en bra kväll!


Min lunch!




                               


Ska bli gött!

Rally :)

En vecka i skolan, avklarad! Skulle vilja spola tillbaka tiden till början av Juni, vill ha sommarlovet 2011 tillbaka. Vi slutar 15.20 varje dag och ingen sovmorgon. :( Hur kommer jag överleva!?

Har provat på en ny sak med Dina i torsdags:



Det var faktist kul! :)

Man går en bana och så är det massor av skyltar i vägen , hunden ska göra vad det står på bilden innan man får gå vidare .


 Kan typ vara att hunden ska sitta framför sig själv.

Vinn smink från E.L.F!

Jag är med och tävlar om smink från e.l.f, va med du med!



Klicka på bilden eller här för att komma till hennes blogg och tävla om sminket.



Klicka på bilden eller här för att komma till e.l.f hemsida.

Nu är det bara till att hoppas att man vinner :)

Blueberries


Foto- jag' (Linnea Seevers) Oredigerad


Foto- jag' (Linnea Seevers) Oredigerad


Blåbärspaj!
Foto- jag' (Linnea Seevers) Oredigerad

Lite bilder från på blåbär som jag har plockat med kärlek ;)


Nytt i garderoben!


Detta köpte jag i göteborg :)

Stickad tröja: 300kr H&M
Scarf: 100kr H&M
Diadem: 30 kr H&M

Läsvärt!

Hallå!

Nu har jag inte bloggat på ganska länge, vilket betyder att jag har massor att berätta! :D I helgen var jag och mina kompisar i göteborg, vi tog tåget ner klockan 10 och bytte till bus i Trollhättan. Väl nere i gbg så var det första vi gjorde att äta, så vi tog en macka på Subway , har faktist aldrig ätit där, men det var kanongott. Efter det skulle vi dra till Liseberg, vi kollade på busstider men fattade ingenting så vi gick istället ;)


(Bild från balder)

Sen gick vi runt i Liseberg typ hela degen och det var superkul :D Och jag vann en chipspåse (a) Har aldrig vunnit nått, jag och min otroliga otur... så jag blev typ överlycklig ;D På kvällen kom Olivias morfar och hämtade oss alla tre och vi fick mumsig mat hos dom.
Dagen efter, då vi skulle hem köpte vi kläder på H&M bild kommer (lovar) :)

Det var min helg det!

Ridning är livet!

Hello,

Nu är jag tillbaka från ridningen. Fick Cardy och vi red i paddocken, gick ganska bra tyckte jag! :) Vill rida mer, anntingen ha en foderhäst eller bli medryttare. Men jag känner ingen som behöver hjälp med si häst, så jag vet inte... ;(

Nu ska jag ta en dusch och sedan äta lite :) Så ser min kväll ut om någon undrar! ;) Imorgon blire att klippa sig, ska bli skönt att få bort allt slittet hår :D


Det är inte jag som har tagit kortet, bara så ni vet!

Här är en bild på lilla Cardy :)


hejdå!




Regndroppar!

Haloj!

När jag och Julia satt inne hos mig och spelade spel på datorn ösregnade det ute, men sen så slutade det regna och då kom vi på den supersmarta idén att ta kort, för det finns väll typ inget finare än vattendroppar!? Så här kommer lite bilder som vi tog.














Vi hittade en fyrklöver! :D Slå det om ni kan! ;)


Liseberg :D

Idag har jag typ inte gjort något ... Suttit och grejat med min och Julias blogg och min egen såklart :)
Men så ringer Olivia och frågar om jag vill följa med henne och Fanny till Liseberg senare i vecken. Då blev jag glad :D Vi ska åka dit och sova över ♥ Det kommer bli super kan jag lova!!



Nu ska jag strax iväg och rida :)

Dagen med Fanny :)

Igår va jag med Fanny, först kom hon hit och vi kollade på vårat schema, som suger. Vi har ingen sovmorgon och vi slutar 15.20 varje dag :( Iallafall, så gick vi ner till stan och Fanny köpte någon kräm. Jag köpte en deo och lite godis :)

     Detta köpte jag ;)

Sen efter att vi gick runt i stan en stund satte vi oss på en restaurang och tog en pizza, det var supergott! :)

 Efter en stund gick vi hem till henne och lagade tjockpannkaka. :)


Milkshake!

Haloj!

I förrgår gjorde jag och Julia milkshake och snöbollar (en variant av chokladbollar fast mkt sötare!) Det var gott kan jag ju säga!


Men nu måste ni erkänna visst blev dom assnygga!? Och dom smakade mums!!



Och dom söta snöbollarna! :)

Äggost

Idag har jag bakat äggost :) Blev, bara helt plötsligt sugen på det! Egen bild på äggosten kommer sedan. Men för er som inte vet vad äggost är får nöja sig med en bild från google ↓



Man kan ju bara till att hoppas att min blir lika fin :P Men förvänta er inte något...

Ha en fortsatt bra dag nu hörni!

Hejsvejs! :D

Mina kläder, borta! :(

Hejsan :)

Idag har jag bara packat, inför ridlägret & hemfärden :s Tycker det är tråkigt att packa inför hemresan för då känns det som sommaren är slut :'( Och det är den ju nästan :(( Och när jag skulle packa upp ridkläderna så var mina chaps helt fulla av MÖGEL! Så nu har jag tvättat dom och stått och torkat dom med en hårtårk i typ 2 timmar... (:
I går var jag med Paulina till Lysekil. Köpte ett marinblått linne, en skarf, en skolkalender och två kylskåpsmagneter :) Men sen så glömde jag dom hos henne och när jag skulle hämta kläderna dagen efter så var dom inte där!! :O Sen leta vi (eller jag) igenom hela huset och hittade dom ändå inte, ändå 100% säker på att sakerna är hos henne.... Och jag menar jag hade köpt för 350-400 kr!! Aja, inte mkt jag kan göra åt det nu... :S Tyvärr.

Längtar efter kompisarna där hemma sjukt mycket! ♥ Och så är jag astaggad inför ridläggret! :D Kommer att bli bääst! ;)

Annars är det inte mkt som händer i mitt liv för tillfället & så kommer det ju bli en bloggpaus i en vecka pga ridlägert ♥



Hejvejs!



RSS 2.0